Пол Погба бе под прицела на критиците след слабите му изяви в контролата на Франция срещу Италия, спечелена от французите с 3:1. Във вчерашния ден „петлите” завъртяха 1:1 със САЩ в последната им проверка преди старта на Мондиал 2018, а стражът Уго Лорис не впечатли с изявите си и е силно критикуван.

Джулиъс Грийн поведе Щатите през първата част, след като от трудна позиция стреля към вратата, а Лорис пропусна топката в неговия ъгъл и САЩ поведе. Все пак второто полувреме Мбапе изравни за „петлите”, за да оформи крайното 1:1.

„Всеки може да прави анализ на сезона на Юго в Тотнъм. Той направи няколко грешки в хода му, но помогна на Тотнъм да спечелят голям брой точки. Същото го направи и за нас в квалификациите за Мондиала. Срещу САЩ, Лорис знае, че трябваше да играе по-добре. При гола им също моежеше да се намеси по-добре, но той е вследствие на грешка на Джибрил Сидибе”, сподели Дешан след хикса със САЩ.

Стив Манданда и Алфон Ареола са другите двама вратари в листата на Франция за Мондиал 2018. Финалистът на EURO 2016 е в група „С” с Австралия, Перу и Дания.