Френската звезда Антоан Гризман призна, че още го мъчат спомените от двата загубени финала в последните години - един с Франция от Португалия и един с Атлетико срещу Реал в Шампионската лига.

"Искам да спечеля Световното първенство или Шампионската лига. След това, ако е било писано, ще има и Златна топка. Аз съм отборен играч, предпочитам да спечеля нещо с клуба или страната си, отколкото индивидуален приз. Да, беше приятно да съм голмайстор на Европейското, но предпочитам да го бяхме спечелили," заяви той.

"Не е лесно да забравиш загубените финали и да продължиш напред. Изтощава те психически. Работиш здраво за целта си... Мислих за финала на Европейското цяла седмица след като бе свършил. Събуждах се и се чудех как сме изпуснали мача. Имах две възможности, а след това Жиняк удари греда," продължи Гризман за загубените финали.

"Бях смазан," допълни той. "Що се отнася до финала с Реал, и тази дузпа, която пропуснах... Все още мисля за нея. Ако я бях вкарал, щяхме да изравним. Докато не спечеля титла, тези спомени ще ме преследват."