Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо не остана равнодушен към трагедията на шестгодишния си мексикански фен Сантиаго. Малчуганът загина в кошмарното земетресение, което разлюля страната преди няколко дни, а неговата леля пусна специално съобщение в социалната мрежа, в което благодари на португалския футболист, че е бил идол и модел за подражание на детето.

Разтърсващо и емоционално послание до CR7 от Мексико

В емоционалното послание пишеше, че Сантиаго е имал едно голямо желание за седмия си рожден ден, който така и не успя да посрещне. Оказа се, че момченцето е пожелало да получи топката на Кралския клуб и оригиналната фланелка на Роналдо.

Затрогнат от драмата, носителят на „Златната топка“ реагира чисто човешки. Той пусна специален текст в профила си в една от социалните мрежи, където написа: „В този миг на болка, изпращам прегръдка на всички семейства, които загубиха близки“.

CR7 придружи надписа и със снимка, на която позира с фланелката, която е надписана специално за малкия ангел Сантиаго: „За моя фен номер 1 Сантиаго. С много обич“.