Германски футболен тим загуби със звучното 0:37, след като треньорският щаб на отбора заповяда на играчите да спазват дистанция от своите противници.

Аматьорския състав на Рипдорф Молцен излезе на терена само със седем полеви играчи срещу Холденщед и логично записа катастрофална загуба.

Притесненията на щаба на Рипдорф са били, че в противниковия тим има играч, който е заразен с коронавирус. Първоначално те не за искали изобщо да участват в срещата, но според правилата в дивизията това означава глоба от 200 евро.

За да избегнат санкцията, от клуба все пак взели решение да пуснат на терена минималния брой състезатели за провеждането на срещата, а именно седем играчи.

Въпреки чрезвичайните обстоятелства, от тима на Холденщед не показали никаква милост към съперника и реализирали близо 40 гола, което означава, че са отбелязвали попадение средно на всеки две минути и половина.

Gulliver/GettyImages
45 снимки

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.