Смятаният за почти сигурно ново попълнение на Реал Мадрид Тео Ернандес се забърка в много голям скандал с Френската футболна федерация.

Футболистът, който все още продължава да е собственост на Атлетико Мадрид, а през сезона игра под наем в Алавес не се яви на лагер сбора на националния отбор на Франция до 21 години, който се подготвя за старта на Европейското първенство в Полша.

Вместо това той публикува в социалните мрежи снимка как разпуска заедно с приятели на плажа в Марбея.

Футболистът е изключил всичките си телефони, въпреки че от френската федерация са се опитали да се свържат с него.

„Нямам представа къде е Тео. Със сигурност не е при нас“, коментира селекционер на Франция Силвен Рипол.

„Нямам обяснение до този момент за неговото отсъствие. Може би в следващите дни той ще обясни каква е причината за неговото отсъствие на хората от федерацията“, добави треньорът.

В същото време стана ясно, че Тео Ернандес се е свързал с президента на федерацията Ноел Льо Гре и го е информирал, че ще се присъедини към националния отбор възможно най-скоро.

„Очаквам той да пристигне на базата на отбора в Клерефонтен и да ми даде точно обяснение за поведението си. Ситуацията е изключително неприятна, но предпочитам първо да говоря с него. Той ми каза, че ще се присъедини към лагера на тима възможно най-скоро“, коментира Льо Гре. 

 

Grande theo #theo #theohernandez #marbella #alexis #vigaray #alaves #atm #realmadrid #francia #futbol #goles #holidays #meme #friends

A post shared by 15,2K NOS AYUDAS A CRECER? (@memedescojonosports) on