Броени часове преди старта на UEFA EURO 2024 екипите на DIEMA SPORT потеглиха към Германия. Всеки журналист има строго определена задача и много отговорности, но преди това… Те все пак трябва да стигнат до епицентъра на футболното шоу.

Първият екип потегли с автомобил от София. Виктор Врачев, Петър Виденов и двамата оператори, без които коментаторите не могат да се справят, вече пристигнаха, но и премеждията по пътя не бяха никак малко. Граници, чакане, кафе, път, пак кафе, аутобан, граница, още кафе…

Ефирният дует Павлета Рашкова и Мирослав Арабаджиев обаче имаха привилегията да използват полет, за да стигнат до Мюнхен. След няколко часа път, приятен полет (вероятно първа класа, съдейки по доволните им лица), много селфита и още повече багаж (предимно на Павлета, разбира се!!!) водещите се озоваха в дома на футболните финали. А вечерта се включиха и в студийната програма на DIEMA SPORT 3, предшестваща началото на шампионата.

Шотландските фенове определено имаха какво да покажат на живо в ефир.

Останалите журналисти също са стегнали куфарите, част от тях потеглят още днес. Но каква е посоката им и какво са ни предложили, ще можете да разберете, само ако следите студийната програма на DIEMA SPORT, както и Gong.bg.

Мачът на откриването Германия – Шотландия е тази вечер от 22:00 часа. Срещата ще можете да гледате по NOVA, DIEMA SPORT 3 и на живо с картина в Gong.bg.

@gong_bg Три куфара пътуват отзад haha Екипите ни вече отпътуваха за #euro2024 #евро2024⚽ #евро2024 #евро2024🇩🇪 #futbol #футбол #куфари #miro #pavleta #pavletarashkova #diemasport #gong ♬ original sound - Gong