Броени дни след като стана ясно, че Юлиян Ненов официално отново е футболист на Локомотив София, крилото се включи в рубриката ни „Моите 11“, за да сформира отбор от най-големите европейски футболист, с които би се включил в UEFA EURO 2024. За последно той бе част от отбора на Хамрун Спартанс в Малта, където стана шампион на страната, а сега е готов да изведе столичните „железничари“ напред в класирането на предстоящия сезон на еfbet Лига.
 
В своя дрийм тийм нападателят включи звезди от миналото, млади техни колеги, които тепърва ще покоряват върхове и неговият любим футболист, заради който всъщност играе тази игра професионално и днес.
 
„На вратата Джанлуиджи Буфон – една истинска легенда на Италия и италианския футбол. Достоен избор за вратарския пост. В защита ще започна с десен защитник в лицето на Дани Карвахал. Футболист, който може би от 7-8 години показва много добро ниво. До него поставям негов дългогодишен съотборник – Серхио Рамос. Истински лидер, който в най-важните мачове изиграва най-важна роля в защитата на своя отбор.
 
До него слагам Върджил ван Дайк – изключителен защитник. Бърз, здрав. Двамата според мен са истински стълбове в защитата и на всеки един нападател ще му е трудно да ги премине. За ляв бек ще сложа Ферлан Менди заради последната година в Реал Мадрид, в която направи много силен сезон. Заслужено попада в „Моите 11“, категоричен е Юли.
 
„Като опорен халф пред защитата - Тони Кроос. Човек, който няма смисъл да го коментираме. С неговите извеждащи подавания придава спокойствие и на всички други футболисти около него. До него ще сложа Зинедин Зидан. Футболист, когото съм гледал много малко, но за това, което съм гледал съм останал с убеждението, че е един от най-добрите халфове в света.
 
За третия халф много се чудех и реших да сложа малко по-млад футболист, във форма от 2-3 години – Джуд Белингам. Последният сезон му беше направо фантастичен и затова залсужава да е сред Моите 11 на Европейското първенство“, казва футболистът на Локо Сф.
 
„За нападателите остава най-трудната част. Но номер 9 е за Фернандо Торес - моят най-любим футболист. Заради него стартирах футболната си кариера. По крилата Кристиано Роналдо и Килиан Мбапе. За мен Роналдо е най-добрият футболист в света. Това са „Моите 11“, завършва Ненов.