Редно е да започнем с факта, че не говорим по никакъв начин за автомобилните акумулатори. Те са съвсем друга територия. В този случай говорим за залогът „акумулатор“, чийто произход идва от английското „accumulate” или събиране, добавяне и други сходни. Обикновено някои оператори го предлагат и с други опции като множествен залог, права колонка – защото самите срещи се подреждат едни върху други и се получава колонка.

След като са особено популярни, нека допълним и още една подробност, това са спортни прогнози, които ни предоставят и още една много важна опция – позволяват ни да правим минимални залози и същевременно да инкасираме по-сериозни печалби. Ще открием, че в тази секция на анализаторите - bwin всички бонуси получаваме възможност да правим именно такива прогнози с минимален риск – все пак използваме бонусите и дори да използваме специални селекции за  още по-голяма тръпка от играта.

Обикновено поставянето на такива залози не е някаква особена философия и в платформите на операторите става много лесно и семпло, анализаторите дори предоставят стъпка по стъпка начина, като дори добавят и картини на всеки екран, за да обяснят колко лесно е изпълнението на такъв. По-важното обаче е какво представляват. За целта трябва да направите селекция на определени срещи от даден спорт. Идеята е, че когато изберете 2 срещи, системата автоматично събира коефициентите им и ги умножава по  направения от вас залог. Логично е, че когато добавяте повече срещи, коефициентите растат, но с тях се повишава и много сериозно рискът.

Феновете предпочитат правенето на подобни прогнози по няколко причини, на първо място ще получите специална възможност да правите минимални залози, което е честа практика и да се наслаждавате на играта. Другата важна подробност е, че ако сте избрали реномиран бранд, той винаги ще ви предложи да използвате и популярната функция кеш-аут, която позволява да изтеглите залога, като при това може да вземете и определена печалба, защото все пак до определен момент, вашият залог се е изпълнявал.

Какви точно прогнози може да правите? Обикновено стандартните са за краен победител – 1, х или 2. Системата обаче позволява да направите и други прогнози, които излизат от рамките на стандартното, например ще получите възможност да се възползвате от големите предизвикателства. Един запалянко например беше направил прогноза 10 срещи, в които ще има жълт картон. Друг е бил сигурен, че головете в следващите срещи ще бъдат общо поне 2, практически нямате никакви ограничения, но най-важното е винаги да се забавлявате и да правите разумни залози, а точно акумулаторите го позволяват.

Обикновено не трябва да забравяме, че ако имаме проблеми със селекцията, винаги присъстват и някои по-специални и добре селектирани дербита, които биха могли да привлекат вниманието ни, но по-важното е, че обикновено предложенията са уловили есенцията на дневните срещи, това е само при условие, че искаме да направим по-интересна и кратка прогноза, в останалите случаи препоръчваме да обърнете малко повече внимание на анализите и статистиката, защото те са от особено значение в това отношение и могат да наклонят винаги везните във ваша полза.