Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер, коментира равенството със Саутхемптън. "Червените дяволи" пропуснаха чудесна възможност да се изкачат на трето място в класирането. Отборът водеше до последните секунди, но гол на Майкъл Обафеми развали празника им. 
"Получихме гол във възможно най-неподходящия момент, но във футбола се случват такива неща. Много пъти ние сме печелили по този начин. Това е част от процеса по израстването на отбора", призна Солскяер.

"Понякога мислиш, че у дома победата ти е в кърпа вързана, но явно днес не сме заслужавали да спечелим. Саутхамптън е добър отбор, който не спира да тича през цялото време. Не намерихме верния ритъм на игра. На моменти направихме и много хубави неща, например двата гола", каза Солскяер.

"Не става дума за умора. Просто това беше един от мачовете, в които не се възползвахме максимално от шансовете си, а съперникът използва своите. Давид Де Хеа имаше едно много добро спасяване, но като цяло ние създадохме доста повече положения", сподели норвежецът.