Колкото и да упорства, колкото и да иска подкрепата на ръководителите, по всичко изглежда, че Жозе Моуриньо няма да остане още дълго начело на Манчестър Юнайтед. Причината е, че вече почти никой не стои зад него и е изпуснал тотално съблекалнята. 

Според източник на вестник "Сън" именно от нея, вече "90% от футболистите го мразят". Вестникът описва играча, който е доверил тази информация, като "опитен" и като "един от малкото поддръжници" на португалеца. Дори и той обаче виждал вече каква е обстановката. 

Върхът на напрежението дошъл след мача със Саутхемптън, в който "червените дяволи" изпуснаха за пореден път ценни точки от старта на кампанията. Тогава неназован играч от съблекалнята, но смятан за лидер в нея, обявил, че "ще бъде в отбора много дълго, след като Моуриньо бъде уволнен". Вярва се, че става въпрос за Пол Погба. 

Иначе вече и хората от ръководството губят увереност у Специалния и нищо чудно дните му на "Олд Трафорд" да са преброени. Спасителната сламка за него може да се казва Интер, като според италианските медии от днес, шефовете на "нерадзурите" са готови да го ангажират на момента, но са готови да изчакат раздялата му с Юнайтед, на какъвто и етап от сезона да настъпи тя.