Тази вечер отборът на Уест Хем гостува на Кристал Палас в мач от поредния кръг на английската Висша лига. „Чуковете“ са в страхотна серия и показват доста добро постоянство в резултатите си напоследък. Воденият от Дейвид Мойс тим се цели в Лига Европа, и ако от лондонския клуб продължат с добрите изяви, със сигурност ги чакат още много позитивни моменти през настоящата кампания.

Уест Хем вече е част от  5-ия кръг за ФА Къп, като си уреди среща с Манчестър Юнайтед в следващата фаза. Преди двубоя днес, наставникът на „лондончани“ Дейвид Мойс се опита да внесе малко повече яснота около предстоящи трансфери в клуба. Специалистът обаче нито потвърди нито отрече пристигането на нови футболисти, но обяви, че все още няма нищо сигурно.

„Опитваме различни варианти и се стараем да вдигнем класата в състава. Искаме да повишим нивото и да засилим конкуренцията на всеки пост, но не е лесно в тези времена. Обнадежден съм, че до  затварянето на трансферния прозорец ще успеем да привлечем няколко нови имена, но не мога да обещая нищо. Работим и се надяваме на положително развитие“, каза бившият мениджър на Евертън и Манчестър Юнайтед