Футболната Асоциация на Англия разсекрети доклада на рефера Джонатан Мос от мача между Уест Хем и Челси (2:1) на „Болейн Граунд“, от който става ясно какви точни думи е използвал Жозе Моуриньо по адрес на съдията.

Специалния е нарекъл Мос „ши..но слаб“ в съдийската стана на полувремето на мача.

Моуриньо бе изгонен на трибуните при загубата на Челси с 1:2 на "Ъптън Парк” за поведението си на почивката.

Португалецът бе наказан с глоба от 40 хиляди паунда, като в същото време няма право да води отбора си за един мач.

"Когато аз и колегите ми напуснахме терена на почивката, влязохме в тунела и се отправихме към нашата съблекалня. Г-н Моуриньо ни чакаше видимо афектиран и започна агресивно да ни пита за нашите решения. Вместо да говоря пред хората с него, го помолих да влезе в коридора на моята съблекалня и, придружен от Саймън Сътън, мениджърът по сигурността на Уест Хем, г-н Моуриньо ме пита за едно нарушение, една засада и изчистване от голлинията. Дадох му кратки отговори на неговите въпроси. След това го помолих да напусне стаята. Той отказа. Помолих го пак. След като отказа отново, помолих г-н Сътън да го изведе от стаята. В този момент г-н Моуриньо стана много агресивен и нервен. Той крещеше "Вие, ши*аните съдии, сте слаби... Венгер е прав за теб.... Ти си ши*ано слаб”. Посъветвах г-н Моуриньо да не заема позицията си на скамейката за втората част от мача", пише в доклада си Джонатан Мос.

Жозе Моуриньо няма да може да води Челси от треньорската скамейка при гостуването на Стоук Сити на „Британия стейдиъм“.

Моуриньо обмисля да гледа предстоящия мач на "сините" срещу Стоук Сити от някой ъгъл на улицата.

В мача от 12-ия кръг на Премиършип Челси гостува на Стоук Сити. Мачът е в събота от 19.30 часа и ще бъде предаван по Diema Sport 2 и Gong Play. Най-интересните новини около двубоя очаквайте в Gong.bg.  

В медиите се появиха слухове, че мениджърът на Челси има пет мача, за да убеди Роман Абрамович да го остави начело на отбора. Моуриньо е получил ултиматум да спечели следващите пет двубоя, които предстоят на отбора.