Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо, който беше наказан с лишаване от права за една среща и с глоба от 40 хиляди лири, обмисля да гледа предстоящия мач на "сините" срещу Стоук Сити от някой ъгъл на улицата.

Португалецът беше санкциониран заради агресивно поведение към реферите и опит да нахлуе в съдийската стая по време на почивката на лондонското дерби на "Болейн граунд" на 24 октомври срещу Уест Хем.

"Ще пътувам с отбора и ще бъда с играчите до момента, в който ме спрат, което предполагам ще бъде някъде пред стадиона“, сподели Моуриньо.

Правилникът на ФА обаче ясно отбелязва, че Специалния няма да право да влиза в пределите на стадиона, което дори включва паркинга около „Британия стейдиъм“.

„Не знам къде ще гледам мача. Може да застана на някой ъгъл на улицата с моя iPad. А може и дори да не гледам мача, защото така и така няма да мога да контактувам с моите помощници", каза още Жозе Моуриньо. 

Според последните информации мениджърът на Челси щял да ръководи тима си от хотелската стая.

В мача от 12-ия кръг на Премиършип Челси гостува на Стоук Сити. Мачът е в събота от 19.30 часа и ще бъде предаван по Diema Sport 2 и Gong Play. Най-интересните новини около двубоя очаквайте в Gong.bg.  

В медиите се появиха слухове, че мениджърът на Челси има пет мача, за да убеди Роман Абрамович да го остави начело на отбора. Моуриньо е получил ултиматум да спечели следващите пет двубоя, които предстоят на отбора.