Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви на пресконференцията преди утрешния двубой на тима срещу Саутхемптън на „Олд Трафорд“, че Маркъс Рашфорд почти сигурно ще попадне сред титулярите.

Според норвежеца обаче завръщането в игра на Антони Марсиал е малко вероятно.

Рашфорд получи удар в глезена по време на равенството срещу Ливърпул в неделя, но влезе от резервната скамейка при успеха като гост над Кристъл Палас в сряда.

Марсиал, от своя страна, е в лазарета, след като получи травма на слабините в първия двубой срещу ПСЖ от осминафиналите на Шампионската лига. „Червените дяволи“ загубиха с 0:2 от френския шампион и предвид резултата, вероятно няма да се рискува с включването на атакуващия футболист срещу Саутхемптън.

„Няма да поемаме излишни рискове“, започна Солскяер.

„Антони може и да играе, но се нуждае от още няколко дни. Вероятно съставът ще прилича на този от сряда. Ще видим кой е на разположение на състава. Маркъс сподели, че все още е усещал болка в сряда вечер, но е възстановен. Вероятно ще попадне сред титулярите“, добави норвежкият наставник.

Отличната форма на Юнайтед в лигата продължи с победа като гост на Палас с 3:1, като бекът Люк Шоу отново показа впечатляваща игра.

„Не знам какво промених или подобрих, но той се представи на едно много високо ниво в последните няколко срещи. Когато напредне с топка в крака, е много остър и опасен, трудно може да бъде спрян. Самочувствието ти се увеличава, когато си титуляр и играеш добре – удовлетворен съм от неговите изяви на терена“, завърши Солскяер. /БГНЕС