На нападателя на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд му се иска Оле Гунар Солскяер да остане дълго време на мениджърския пост на „Олд Трафорд”.

Юнайтед посреща Ливърпул на своя стадион тази неделя, от 16:05 часа, а голямото дерби на Острова ще можете да гледате в живо излъчване по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В ключовия мач Юнайтед ще опита да продължи серията си от 12 поредни мача в Англия, в които тимът на „червените дяволи” не допуска поражение.

Това постижение стана, след като Солскяер замени Жозе Моуриньо през декември, а норвежецът успя да изкара най-доброто от играта на Пол Погба и Маркъс Рашфорд. Именно вторият потвърди, че Солскяер му помага неимоверно много на тренировъчния терен.

„В огромна помощ е за мен присъствието на Солскяер”, сподели Рашфорд пред Sky. „Той работи с всички футболисти, това е разбирането му и се справя великолепно с това. Дори не само на терена, той винаги е готов да води комуникация с теб и да ти помогне. Не виждам защо да не остане тук дълго време, след като резултатите са такива. На мен ми се иска поне”, довери Маркъс Рашфорд.

Юношата на Манчестър Юнайтед е под радара на Барселона, като каталунците биха се опитали да го закупят през лятото. Той има осем гола в 12-те мача под ръководството на Солскяер.