На 17-ти ноември в София световната организация по боеве с голи ръце Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) ще направи своето първо издание в Европа и то не къде да е, а в София.

Столичната зала "Арена София" ще бъде домакин на двубои без ръкавици между едни от най-добрите бойни атлети на България, които ще се изправят срещу жадни за кръв бойци от чужбина.

Грабни ваучер за голямото събитие в Grabo.bg

В един от основните двубои на вечерта един от топ бойците на България и многократен шампион Калоян Колев ще посрещне ливанската "машина за убиване" Амер Абдулнаби.

И това не е просто битка. Това е истинска война между двама универсални бойни атлети.

Калоян Колев излиза на ринга с многобройните си постижения, за да направи тази битка запомняща се. Рекордът му с технически нокаути и името му го предшестват, така че не мигайте, ако не искате да пропуснете страхотния екшън!

Той е елитен спортист с огромен талант и официален професионален рекорд в ММА от 12 победи и само 1 загуба, като 7 от победите му са с технически нокаут в първия рунд. Освен многото си титли в шампионатите по свободна борба той се състезава и в сериите на Dana White Contender's Show и е носител на титлата на MAX FIGHT в полу-тежка категория.

Влизайки в битката, Амер Абдулнаби има години тренировки по кикбокс и муай-тай зад гърба си и вече е готов за Bare Knuckle Fighting Championship - битките с голи ръце! Той залага на масата своя непобеден професионален рекорд на ринга (9 победи, 0 загуби), за да докаже уменията си като главен треньор на TMТLebanon.

Освен всички свои постижения като кикбоксьор, той има опит и в ММА с 6 професионални двубоя там. Един наистина опитен боец, който ще бъде истинско предизвикателство за българската звезда.

В бруталния турнир ще впуснат звезди от бокса, самбото и ММА като Георги Валентинов, Владислав Кънчев, Калоян Колев, Мариян Димитров, Веселин Иванов - Лудия и много друг.

Грабни ваучер за голямото събитие в Grabo.bg

MMM.bg