Поставилият точката в личната си състезателна кариера - Деян Топалски направи важно разкритие пред "Неформално с Георги Петков"!

Една от знаковите фигури в историята на бойните ни спортове оповести, че се заема с любимия си ЦСКА, като подготовката за тази промяна е била в ход още преди края на миналата година, но вече е безспорен факт.

"Да, вече можем да го кажем официално - заемам се със спортно-състезателната дейност в ЦСКА. Аз ще бъда главният треньор на клуба. Господин Бахчеванов ще обърне внимание на собствения си отбор, като разбира се му пожелавам успех и дано извади много шампиони. Това е всеобщата цел на всички нас, които упражняваме дейност в тази сфера. Промяната беше в ход още преди края на 2023-а, но сега вече е факт. Нямаше как да оставим четирите свещени за нас букви на произвола и се заемам с тази отговорна задача да бъда главен треньор“.

„Искам да подчертая, че оставям моя клуб FRIENDS в ръцете на доверен свой състезател, който се е доказал нееднократно през годините - Костадин Кърджалийски. Той ще го ръководи и ще продължи да развива състезателите", коментира Топалски.

"Със сигурност заставането на Деян Топалски на позицията ще допринесе за допълнителното популяризиране на клуба", каза един от основателите и създатели на ЦСКА кикбокс и муай тай - Иван Велчев.

"Деян е табела, запазена марка в тези спортове и с опита си ще спомогне за вдигането на нивото на ЦСКА. Сигурен съм, че много бъдещи наши членове ще се запишат заради него и това, което той представлява и е постигнал през годините. Да, голяма част от състезателите ни са от Сектора, в което няма нищо изненадващо. Аз ли? Не, нямам намерение да се състезавам, въпреки че с Деян тренираме всеки ден. Но емоцията, агресията и състезателният елемент със сигурност ми допадат, когато гледам нашите бойци. Нека спортът да е техният излаз на тази агресия и чрез него да намират верния път - далеч от всичко, което ги разсейва в наши дни. Това е целта ни и занапред - да създаваме заедно бъдещите шампиони на България!", каза още Велчев.