Вратарят на Лудогорец Ренан дос Сантос беше потърсен от медиите в родината си за коментар на мача с ЦСКА в събота вечер. И въпреки че от лагера на "червените" се опитаха максимално да направят атмосферата тежка за разградчани, за бразилеца не е имало особено напрежение. 

"Мачът беше перфектен, това би била най-точната дума да го определя. За мен като вратар и за защитата ни, най-доброто е, че не допуснахме попадение. Имаше някакво напрежение по трибуните, но на нас не ни е повлияло, свикнали сме."

"Важното е, че взехме победата, което ни донесе голяма радост. За мен пък това беше първи голям мач на вратата, но не мога да се зарадвам истински, защото конкурентът ми е контузен. Жалко, че стана така с него, защото въпреки че е национал, аз знам качествата си и знам, че мога да го преборя", сподели Ренан. 

Вратарят има договор за още две години с разградчани и обяви, че очаква през това време да има все по-чести изяви в Шампионската лига, защото според него клубът ще става все по-силен с времето. 

"Виждам каква е структурата тук и виждам, че отборът се подготвя сериозно за Шампионската лига, много се инвестира тук. Вярвам, че Лудогорец ще стане постоянен участник в Шампионската лига и се надявам аз да съм част от този проект и тогава", сподели Ренан в родината си.