От ръководството на Лудогорец изказаха благодарност на органите на реда, които успяха да опазят "орлите" в София при нажежената обстановка на "Армията" преди, по време и след мача с ЦСКА в събота вечер. 

Феновете на "червените" подложиха на словесен терор делегацията от Разград през цялото време, но за щастие до сериозни инциденти не се стигна. И според шефовете на шампионите, заслугата за това е изцяло на полицията. 

"Ръководството, треньорите и футболистите на Лудогорец изказват благодарността си към служителите на полицията, които с професионализма си гарантираха сигурността и провеждането на мача с ЦСКА-София, въпреки създаденото напрежение през седмицата."

"Органите на реда не допуснаха никакви инциденти с групата на Лудогорец и спомогнаха за опазването на обществения ред, така че никой да не пострада. Лудогорец благодари на всички униформени служители, които в събота вечер вместо да са при семействата си, изпълниха доблестно служебните си задължения", написаха от Разград в благодарственото си писмо.