Лудогорец: Благодарим на полицията, че ни опази

От ръководството на Лудогорец изказаха благодарност на органите на реда, които успяха да опазят "орлите" в София при нажежената обстановка на "Армията" преди, по време и след мача с ЦСКА в събота вечер. 

Феновете на "червените" подложиха на словесен терор делегацията от Разград през цялото време, но за щастие до сериозни инциденти не се стигна. И според шефовете на шампионите, заслугата за това е изцяло на полицията. 

"Ръководството, треньорите и футболистите на Лудогорец изказват благодарността си към служителите на полицията, които с професионализма си гарантираха сигурността и провеждането на мача с ЦСКА-София, въпреки създаденото напрежение през седмицата."

"Органите на реда не допуснаха никакви инциденти с групата на Лудогорец и спомогнаха за опазването на обществения ред, така че никой да не пострада. Лудогорец благодари на всички униформени служители, които в събота вечер вместо да са при семействата си, изпълниха доблестно служебните си задължения", написаха от Разград в благодарственото си писмо. 

Свързани материали

  • Шеф на ЦСКА към Лудогорец: Срамно е да печелите така Шеф на ЦСКА към Лудогорец: Срамно е да печелите така
  • Люти обиди заваляха към резерва на Лудогорец Люти обиди заваляха към резерва на Лудогорец
  • Петричев: Не беше феърплей, някой трябваше да умре ли? Петричев: Не беше феърплей, някой трябваше да умре ли?
  • ЦСКА пак се спъна срещу Лудогорец, грешки и претенции на ЦСКА пак се спъна срещу Лудогорец, грешки и претенции на "Армията"
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Лудогорец полиция ЦСКА

Първа лига