Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев демонстрира самочувствие преди дербито с Левски в неделя. Той сподели, че очаква момчетата му да празнуват след последния съдийски сигнал. 

Той гарантира на феновете, че "червените" ще излязат за победа в тази битка, въпреки че и равенството ги устройва перфектно в битката за второто място. А този мач се превръща именно в такава битка. 

Левски с максимално най-доброто срещу ЦСКА

"Очаквам добра игра, да покажем високо ниво през целия мач, да бъдем максимално дисциплинирани и след края да празнуваме. Когато има дерби, без значение класирането и моментното състояние, всеки отбор се опитва да покаже най-доброто. Ние излизаме за победа, а това, че мачът е за второто място, е допълнителен стимул за нас", каза Белчев.

Белчев определи група от 20 човека за дербито с Левски

Според наставника на "червените", малките детайли ще са от значение за крайния победител в мача. Специалистът иска от играчите си да бъдат спокойни и да използват всички ситуации, които им се открият. 

"Искаме да покажем нашето лице и да затвърдим възходящата игра, която показваме през пролетта. Малките детайли ще решат дербито и се надявам да използваме нашите ситуации, които създадем. Най-вече искам да бъдем спокойни. Тези мачове не се печелят с емоции. Трябва да бъдем търпеливи и хладнокръвни", добави Белчев.


Сподели изживяванията си с GONG.BG! Направи ни съпричастни на твоите емоции, като споделиш видеа и снимки в социалните мрежи с #gong.

GONG.BG ти гарантира, че заснетите от теб кадри ще попаднат в страхотна видео компилация, която ще се появи на сайта броени часове след зрелището.
Не забравяй - #gong!