Старши треньорът на Левски Николай Митов взе абсолютно всички опитни играчи, на които може да разчита за дербито с ЦСКА в неделя. В групата му попадна и контузеният доскоро нападател Амаду Сукуна. 

Нормално, наставникът не е включил четиримата с изтичащи договори, които извади от игра през този месец. Това са Георги Костадинов, Джереми де Ноойер, Антонио Аниете и Сърджан Лукин. Последният дори разтрогна вече договора си. 

Капитанът Веселин Минев, който през седмицата лекуваше травма, се е възстановил от нея и е на разположение за Митов. В групата се завръща и младокът Алекс Боримиров, който доскоро също беше с травма. 

Ето и играчите на Левски за този мач:

Николай Кръстев, Божидар Митрев, Димитър Пиргов, Веселин Минев, Давид Яблонски, Александър Др. Александров, Александър Ем. Александров, Роман Прохазка, Ивайло Найденов, Мехди Бурабия, Атанас Кабов, Алекс Боримиров, Антон Огнянов, Франсис Нар, Божидар Краев, Станислав Иванов, Амаду Сукуна и Бабатунде Адениджи.


Сподели изживяванията си с GONG.BG! Направи ни съпричастни на твоите емоции, като споделиш видеа и снимки в социалните мрежи с #gong.

GONG.BG ти гарантира, че заснетите от теб кадри ще попаднат в страхотна видео компилация, която ще се появи на сайта броени часове след зрелището.
Не забравяй - #gong!