Освободеният от ЦСКА централен защитник Рафаел Перес не остана дълго без отбор. Само 20 дни, след като си тръгна от "Армията", той е на крачка от подпис с тима от родината си Колумбия Атлетико Хуниор Баранкия. 

Той е бил забелязан в медицинския център, който обслужва клуба, като там е минавал медицинските прегледи. Очаква се в началото на следващата седмица сделката с него да бъде обявена официално, макар самият той да отрича. 

Централен защитник разтрогна с ЦСКА

"Не знам какво ме питате, нямам контакт с Атлетико Хуниор. Аз съм в Баранкия на почивка. Разбира се, че един ден бих искал да играя в този отбор, това е моя мечта, но сега не мога да говоря", сподели Перес пред изданието "Ел Ералдо", но репортерът, правил интервюто с него, твърди, че защитникът се изчервил, докато казвал, че няма общо с Атлетико Хуниор. 

ЦСКА без основен защитник срещу Лудогорец

Иначе колумбиецът отпадна от сметките на наставника на "червените" Стамен Белчев след пристигането на друг бивш играч на Литекс - Николай Бодуров. Затова Перес беше освободен, но явно си спомня с добро престоя у нас. 

"Това беше много важно изживяване за мен, в България научих неща, които ще ми помогнат занапред в кариерата. Научих много неща, за добро или лошо. През годините вдигнах нивото си и това ще ми помогне в кариерата занапред", сподели още защитникът пред изданието.