Наставникът на Берое Александър Томаш коментира ремито 1:1 с Пирин в мача от третия кръг на Първа лига. Той изрази мнение, че след време отборът му ще преодолява състави като „орлетата“ с лекота и анализира силните и слаби страни на своя състав.

„Заспахме на едно статично положение, гледахме анализирахме същите неща. Виждам един синдром в нашите играчи, които на собствен терен и пред своите фенове, имат притеснени. Далеко сме от това, което можем да сме, но това е пътят и начинът. По този начин може да се изгради стил. Липсва ни последният пас и завършващият удар. Днес имаше един отбор на терена. Голът на Пирин събуди нашите играчи, че футбол се играе с удоволствие“, започна Томаш пред DIEMA SPORT.

Радуканов: С човек по-малко бе важно да удържим точката

„Нашите играчи пренасят напрежение от от главата в краката.Бъзро обръщаме фронта на атаката. Доволен съм от реакцията. Имахме шансове на контраката. Мисля, че след време ще преодоляване такива отбори с лекота“, добави Томаш.

„Няма лесно, ако беше лесно, нямаше да сме ние. Ние имаме нашите грешки. Трява ни човек, който да материализира усилията на целия отбор. Търсим го още“, завърши специалистът.