Отборът на Славия посреща Лудогорец в мач от 8-ия кръг на Първа лига.

Двубоят в София е днес от 20 часа.

Можете да следите развитието на мача минута по минута в GONG.BG.

Също така можете да гледате пряко двубоя в GONG PLAY и по телевизия DIEMA SPORT.

Тимът на Славия ще посрещне шампионите като предпоследен, 13-и във временното класиране с едва 5 точки, а Лудогорец е втория с мач по-малко и на 4 точки от лидера ЦСКА. Разградчани са с 15 точки, а ЦСКА има 19 на върха.

Славия не успя да отбележи гол в последните си шест домакинства срещу шампионите, в които спечели едва една точка при равенството 0:0 през 2012 година.

Отборът на Славия прати Карабельов в Царско село

„Белите” ще могат да разчитат на новото си попълнение Юлис Ндонг, който премина в тима от „Овча купел” от състава на Локомотив Горна Оряховица. Столичани могат да се похвалят също и с ново име под рамката на вратата, след като си осигуриха подписа на италианския страж Джерия, който бе привлечен след пробен период.

В същото време от тима бе осовбоден гръцкият бранител Теодорис, който така и не успя да впечатли с изявите си, а Янис Карабельов бе отдаден под наем в отбора на Царско село.

Контузени за двубоя с Лудогорец са Георги Петков и Иван Минчев, докато под въпрос до последния момент остава Георги Йомов.

Славия с тийнейджър на вратата срещу шампиона

В лагера на Лудогорец пък продължават спекулациите за трансфер на Мисиджан в Турция. Според медиите в южната ни съседка той е пред трансфер в Бурсаспор.

В същото време ръководството на шампионите продължава преговорите с нападателя Калуду Кешеру за нов договор. Настоящият контракт на румънеца изтича в края на годината.

Турци с официална оферта за Вура, чакат отговор от Домусчиев

Наставникът на гостите Димитър Димитров няма да може да разчита на Сисиньо, който бе наказан за 1 мач, след като получи червен картон в отложеното дерби с Левски на „Герена” в сряда.

В редиците на „зелените” обаче се завръща Игор Пластун, след като успя да се възстанови от травма.