Бившият изпълнителен директор на Левски Наско Сираков заяви, че не е случайно, че всички отбори в България са "пропищели от съдийството" в мачовете с Лудогорец.

"Вчера, нетипично за българската действителност, имаше феноменална атмосфера, препълнен стадион, два отбора с амбиции. И до 20-та минута, постарах се да видя повторенията, имаше три безумни грешки," заяви Сираков в студиото на bTV след дербито между Левски и Лудогорец на "Герена" в сряда.

Всички спорни ситуации от Левски – Лудогорец

"Това са игра с ръка на Анисе в наказателното поле на Левски, задължителен жълт картон, след това получава още един. Спестен картон за Дяков, след това още един, и в 20-та минута ситуацията с Натанаел, която не трябва да се случва във футбола. Два удара - с лакът, с юмрук, класически червен картон. Страничният съдия сигнализира, но следва само жълт картон. Оттам вече няма смисъл да се коментира," заяви Сираков.

Бос и министър сред сини легенди на "Герена"

"И аз смятам, че Никола Попов в момента е най-добрият съдия, и е неподкупен. Казвам какво видях. Но това са неща, които влияят изключително много, но е тенденция на мачовете с Лудогорец. Не може да е случайно, че всички отбори пропищях от съдиите след мачовете с Лудогорец," допълни бившият ръководител на "сините". 

"Левски надига глава, забелязват се много положителни неща и не може да се спира по този начин," каза още Сираков. "Искам всички да са спокойни, никой не ми е предлагал пост в Левски."

Заедно със Сираков в студиото на сутрешния блок бе Константин Папазов, който говори от името на феновете на Левски, с искане за сериозни мерки срещу съдийството на Никола Попов. "Ако това не се случи до 48 часа, излизаме на въстание срещу неправдата," обяви Папазов.