Един от най-успешните млади сръбски треньори в момента - Ненад Лалатович, е сред кандидатите за вакантния треньорски пост на ЦСКА, предаде БТА.

Роденият през 1977-а година в Нови Сад бивш защитник е бил на преговори с ръководството на "червения" клуб в четвъртък. Няколко дни по-рано той е подал оставка като наставник на Чукарички, който приключи на 6-о място в сръбското първентво.

ЦСКА влезе в преговри с Любо Пенев

Лалатович е бил треньор на Войводина (Нови Сад), Цървена звезда, на младежките национали на Сърбия, както и на още няколко местни клуба. В страната е сочен за един от най-перспективните специалисти, но пък е известен и с лютия си нрав. Често влиза в конфликти по време на мачовете, а на една от пресконференциите дори нападна наставника на съперника.

В Македония: Яневски поема ЦСКА срещу 50 бона на месец

Лалатович е четвъртото име, което се върти в медиите за треньор на ЦСКА. Преди дни отново БТА индикира разговори с македонеца Чедомир Яневски, сърбина Владан Милоевич и родния специалист Любослав Пенев.

Според сръбските медии обаче, Лалатович има опция и за Казахстан, където треньорските смени идват често, а сръбските треньори са на почит.