Новият член на Надзорния съвет на Левски Александър Тумпаров коментира какви ще са действията на новото ръководство занапред. Предстои по-задълбочено запознаване с работата на предшественици на тези длъжности и ще им се търси отговорност на база резултатите. 

"Честит нов Надзорен съвет. Нашите визии ще се избистрят след време. В началото трябва да се види какво е състоянието, какви са належащите нужди, защото говорим за финансово оздравяване. Футболистите трябва да са спокойни и да играят, а феновете да идват да гледат мачове." 

"Първоначално трябва да оздравим клуба, после ще ревизираме предишните ръководства и после ще говорим за краткосрочни и дългосрочни планове. Като начало трябва да осигурим средства за съществуването на клуба в най-кратки срокове." 

"Запознали сме се с дълговете, но не в детайли. На база резултатите, няма да бъде спестено нищо на никого. Точно затова не освободихме от отговорност досегашните длъжностни лица. Не мисля, че сме влезли в клуба и сме поели ангажимента, за да взимаме заеми", заяви Тумпаров, след което обяви и какво иска от медиите като помощ за оздравяването на клуба.  

"Много зависи от отношението на журналистите към клуба. Знаете какво се случва, когато се казва, че един клуб няма пари. И ако медиите се изясняват с ръководствата на клубовете, ще могат да доставят правилна информация. Доста често грешната информация пречи за оздравяването на един клуб и затова ви пожелавам да отразявате бъдещето на Левски обективно, разумно и задължително с информация от управляващите хора", заяви Тумпаров и разкри, че ще ходи на мачовете на отбора. 

"Ще ходя по-често в ложите, че може да не ме видите долу при останалите", заяви новият член на Надзорния съвет.