Бившият изпълнителен директор на Левски Константин Баждеков разясни повечето казуси след Общото събрание на клуба в НДК. Той разкри какво озачава фактът, че досегашният Надзорен съвет и Управителен съвет не са освободени от отговорност. 

"Трябва да сме оптимисти за бъдещето на Левски и искрено вярвам в това. С решенията, които се взеха и изказванията, дава се сериозен картбланш на ръководството от фенската маса." 

"Това означава, че ще продължи одитът и проверките, които ще се направят по-задълбочени за договорите, дълговете и т.н. Мисля, че е съвсем нормално да се направи анализ и преглед какво се е получило между двете Общи събрания и да се прецени до каква степен са защитени интересите на акционерите и клуба." 

"Не мога да кажа, защото аз съм извън клуба от три години. Мисля, че след един премерен и компетентен анализ ще се направи преценка за състоянието на Левски. Мисля, че усилията на новото ръководство са да стабилизират Левски." 

"Мисля, че г-н Георги Попов се представи достатъчно отговорно и се легитимира. Каза кой е, какъв процент има и какво ще прави. Изказа се от име на холдинга и структурите, които ще издържат Левски как смята да се върне клубът на мястото, което му се полага." 

"Първите действия, които предприеха преди Общото събрание за стабилизация и да се спре заплахата от отнемане на лиценза беше най-важната и първа стъпка, която подсказа на всички, които обиат, че хората, които се ангажират да го управляват, са добронамерени и с амбиция да върнат Левски там, където трябва да бъде." 

"При положение, че хората влизат с лицата и имената си, както и с индикацията за желание - едно е да си спонсор, друго е да си акционер - това са сериозни хора, доказали са се в бизнеса и създават предпоставки да им се доверим." 

"Не мога да коментирам конкретно Спас Русев, води се диалог, изясняват се финансовите резултати, значи има все още неизяснени неща. Доколкото знам, част от тези задължения са разсрочени, тези към НАП са разсрочени, тези задължения, ако се обслужват, нищо не е проблем." 

"Не съм в оперативното ръководство в момента и не знам как са разпределени задълженията, но предполагам, че има такива. Без резултати не може да има финансова стабилност в клуба", заяви Баждеков.