Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков няма да бъде изненадан от нечестни действия срещу неговия тим по време на предстоящия сезон в Първа лига. Марков разкри също, че не изключва подобна намеса и в борбата на ЦСКА за участие в евротурнирите.

"Няма да ме изненадат подобни ходове, подобни действия в личен план, защото опитът показва подобни действия. Няма да бъдем един клуб, който да поема само удари без да реагира по никакъв начин", заяви Марков за NOVA.

ЦСКА представя отбора срещу Берое

През новата кампания "червените" ще трябва да се справят без един от новите си играчи Арсенио Нунеш, чиято продажба в Морейрензе бе потвърдена от Пламен Марков.

"Със сигурност вече не е част от нашия отбор. Трансфер, доколкото аз знам е осъществен, така че няма да бъде играч на ЦСКА през предстоящия сезон", добави още спортният директор на "червените".

ЦСКА се запъна за Арсенио, не иска да го пусне без пари

Пламен Марков разкри и на какъв етап е ремонтът на клубната база в Панчарево.

"В момента е в процес на изграждане на третия затревен терен. Предстои да се направи един изкуствен терен с маломерни размери. На мястото на стрелбището ще бъде изграден хотел. През есента третият терен ще бъде готов", коментира още Пламен Марков.

Тимът на ЦСКА излиза срещу Етър от 19.30 часа в контрола, когято ще се играе на обновената база на "червените" в Панчарево. Двубоя можете да гледате пряко по DIEMA SPORT 2 и в GONG PLAY.

След мача с Етър футболистите на ЦСКА ще заминат за втори подготвителен лагер в Трявна, където ще са от 2-и до 6-и юли.

ЦСКА - Етърп по DIEMA SPORT 2