ЦСКА се запъна за Арсенио, не иска да го пусне без пари

Смятаното за сигурно напускане на Арсенио Нунеш от лагера на ЦСКА не изглежда всъщност гарантирано. От щаба на "червените" са се запънали и са обявили, че няма да се разделят с португалеца без пари, както се твърдеше в родината на футболиста. 

Звезда на ЦСКА на практика е играч на португалски елитен тим

Офанзивният играч беше смятан за сигурно ново попълнение на бившия си клуб Морейрензе, като дори трябваше в четвъртък да бъде представен официално. Това обаче не се случи, а изданието "Гимараеш Дигитал" твърди, че той по спешност се е прибрал в България. 

Арсенио се договори с Морейрензе

Причината е, че иска да се разбере с "червените" за прекратяването на контракта си, защото не искал да играе повече за тях и искал да се завърне на Иберийския полуостров. Явно обаче му предстоят тежки преговори, защото от ЦСКА искат или да изпълни договора си до 30 юни 2018 г., или да бъдат платени пари за него от Морейрензе. 

От Португалия: Арсенио разтрогна с ЦСКА

Ако българският клуб не склони да го пусне като свободен агент, по всяка вероятност трансфер няма да има, защото португалците не са склонни да плащат повече за играчи това лято. Развръзка се очаква съвсем скоро, но изведнъж бъдещето на Арсенио вече не е толкова ясно. 

Свързани материали

  • Белчев още чака Арсенио и Рубен Пинто Белчев още чака Арсенио и Рубен Пинто
  • Record: Арсенио напуска ЦСКА и се завръща в Португалия Record: Арсенио напуска ЦСКА и се завръща в Португалия
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Арсенио Нунеш Португалия ЦСКА

Първа лига