Асът на ЦСКА Станислав Манолев беше доволен от развоя на мача с Лудогорец, който тимът му взе с 2:1 след пълен обрат. Така изоставането от върха беше намалено само на две точки. 

"Искахме повече победата и я постигнахме. Видяхте, че сме единствените два отбора с тях, които се опитват да играят хубав футбол. Получи се доста добър мач за родните стандарти, радващото е, че победихме", заяви Манолев и сподели дали може да бъде наваксана разликата от върха. 

"Разликата може да бъде наваксана, първенството тепърва започва. Имаме реални шансове, особено след като се раздели шампионатът", сподели още Манолев и разкри рецептата за успеха. 

"След техния гол тръгнахме да играем добре, радостното е, че се събудихме след техния гол и показахме нашата си игра и ги победихме", сподели още бранителят и коментира съдийството и претенциите към него. 

"Трябва да погледна една ситуация, имаше чиста дузпа срещу Меркадо. А и червеният картон е малко пресилен, Каранга държи топката, трябва да тича без ръце ли? Той не вижда къде е противникът, не знам къде ги виждат тези неща съдиите. Но така е преценил", заяви бранителят и говори за формата на отбора. 

"Не бих казал, че правим слаби мачове, важното е да бием. Всеки има спад в играта, но шампионският характер се показва, когато биеш в мачове, в които играеш слабо", завърши Манолев.