Звездата на Лудогорец Козмин Моци определи двубоя с ЦСКА за най-слабия за тима в последните шест години. Именно от толкова време защитникът е в Разград и смята, че "орлите" никога не са били по-слаби на терена. 

Шампионите паднаха с 1:2, след като поведоха с 1:0 в началото на втората част. Но впоследствие допуснаха пълен обрат, при това след като "червените" бяха останали с човек по-малко заради червения картон на Фернандо Каранга. 

"Тежка игра, направихме най-слабия си мач за последните шест години, откакто аз съм тук. Трудно е, но сега ще починем малко. Беше трудна серия, но продължаваме напред", заяви Моци и отдаде поражението на тежката серия напоследък.

"Това беше третият труден мач за една седмица, усеща се и малко умора. Ако бяхме били днес или дори да бяхме направили равен, пак щеше да има много мачове. Имаме най-голям шанс за титлата, но трябва да запазим нивото си, заяви румънецът и сподели дали тимът е бил изненадан от нещо.

"Не са изненадали с нищо, знаем, че са добри при корнери и фаулове, а те ни вкараха два гола по този начин. Има още много време до мача за Купата. Предстоят ни тежки мачове дотогава, имаме битки в Лига Европа, после и за първенството мачове, така че има още много време", завърши Моци.