За втора поредна година бразилското крило на Левски Паулиньо предизвиква интерес в елита на Швейцария, но за втора поредна година изглежда ще се размине с трансфер там. След като миналата година беше искан от Базел, сега на опашката за него се нареди Лугано. Но "сините" ще стопират сделката, пише вестник "Тема Спорт". 

Причината е, че са изключително окъсели откъм резервна скамейка, а и цяло лято търсят адекватна конкуренция на бразилеца. Освен това швейцарците все още се колебаят за сделката, тъй като преди това трябва да продадат двама играчи, към които засега няма никакъв интерес, за да освободят място за него. 

Така че от "Герена" са решили да сложат точка на тези разговори и към този момент Паулиньо остава играч на отбора. Освен за неговото задържане, наставникът Петър Хубчев настоява и за привличането на поне още един играч на тази позиция. А също така и трети централен нападател. 

В момента той разполага със Станислав Костов и Дени Алар на тази позиция, но и двамата няма да са на линия за старта на сезона срещу Ружомберок на 11 юли. По принцип идеята на специалиста е да има трима играчи на тази позиция, затова се надява на още едно попълнение с подобни функции. 

Точно затова се очаква ръководството да се активизира и да форсира преговорите с набелязаните играчи на тези позиции и краен резултат от тях се очаква до края на седмицата. Едва след това ще се търси играч и на последната позиция, на която Хубчев иска подсилване - левия фланг на отбраната. Там той разполага единствено с национала Иван Горанов.