Новата звезда в атаката на Левски Дени Алар се прибира в България. Тук той ще започне процеса по възстановяването си от травмата, която получи малко след трансфера си от Рапид Виена, съобщиха за GONG.BG от клуба. 

Австриецът имаше малшанса да се контузи още преди неофициалния си дебют със синята фланелка и това съсипа плановете за подготовката му. Сега той ще се прибере по-рано от останалите, за да може да проведе курс с физиотерапевтите. 

Останалата част от "сините" ще изиграе една последна проверка на австрийска земя срещу швейцарския шампион Йънг Бойс. Мачът е от 19:30 часа днес и ще бъде излъчван директно в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. За вас ще го следим и на GONG.BG. 

Първоначалните опасения в лагера на "сините" бяха, че Алар няма да е на линия в следващия месец. Но наставникът Петър Хубчев ги разсея и определи срок на възстановяване от около десет дни. Дори той да бъде спазен, едва ли нападателят ще е на линия за първия мач с Ружомберок от Лига Европа, защото има да наваксва огромно изоставане във физически план.