Левски приключва с проверките от летния си лагер с последна контрола срещу класен съперник. "Сините" се изправят срещу швейцарския шампион Йънг Бойс и след това се прибират в България да водят подготовка за първия си мач от новия сезон на 11 юли срещу словашкия Ружомберок. 

Мачът срещу швейцарския гранд ще можете да гледате директно в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата ни PLAY DIEMA XTRA. За вас ще следим всичко най-интересно от битката в Австрия и на GONG.BG. 

В тази контрола левскарите ще трябва да се реваншират на феновете си. В понеделник те играха с германския нискоразреден тим Тюркгюджю-Атаспор и допуснаха разгромно поражение с 0:4, което сконфузи фенове, треньори и анализатори. 

И ако в тази проверка наставникът Петър Хубчев заложи предимно на младоци, които по абсолютно никакъв начин не оправдаха доверието, то от всички контроли насам си личи, че големите длъжници на отбора са нападателите. 

За три проверки досега те не са отбелязали и един гол, като вследствие на това тимът загуби още от руския първенец Зенит с 0:1, а стартираха контролите с поражение със същия резултат и от Ред Бул Бразил. 

Трябва да се отбележи, че досега отборът не може да разчита пълноценно на Станислав Костов и Дени Алар, а преди началото на подготовката отпрати Валери Божинов, така че проблемите в предни редици са налице. 

Йънг Бойс пък се очаква да е в пълната си мощ, защото е в разгара на подготовката си и наставникът вече окомплектова състава за новия сезон. Така че двубоят със сигурност ще е интересен, а "сините" са задължени да покажат хубава игра в него, за да разсеят опасенията на феновете си, че не са свършили нищо по време на лятната подготовка.