Вицепрезидент на БФС Йордан Лечков заяви, че не вижда смисъл в това да коментира конкурентите на Борислав Михайлов за президентския пост на футболната ни централа. 

Припомняме, че предстои Конгрес за избора на нов президент на БФС, който ще се проведе на 16 февруари. Сред кандидатите за поста засега са Любослав Пенев и Ивайло Дражев.

Горещи разкрития от Лечков: За конгреса, Пенев, Михайлов и още

 “Не виждам смисъл да коментирам конкуренцията. Моят кандидат и подходящ за президент е Борислав Михайлов. Нямам никакво намерение да коментирам другите кандидати, които и да са те”, каза Лечков.

Също така легендата от САЩ'94 заяви, че първо трябва да се подобри българския клубен футбол, а след това ще дойдат и успехите на националния отбор. 

“Държавата трябва да има своята роля. Без нея няма как да се получи. БФС с каквото може ще бъде на лице. Не на последно място са и частните футболни клубове. Не казвам, че от там идват проблемите, но ако нямаме силно вътрешно първенство, няма как да очакваме успехи в националния отбор. Футболът е колективен спорт. Сам човек само за тоалетна става”, коментира още той.