Румънският нападател  на Лудогорец Клаудио Кешеру заяви, че иска да продължи да е част от редиците на седемкратния шампион. Той бе награден за най-добър футболист и голмайстор на сезон 2017/18 според ИНСТАТ, след като записа на сметката си 26 попадения в рамките на 30 мача в Първа лига.

Клаудиу Кешеру

източник: LAP.bg

След като прие наградите, Кешеру говори и за Шампионската лига, в която разградчани ще опитат да направят нов пробив. Той заяви, че „орлите“ освен за себе си се борят и за повишаване на коефициента на страната, което е благоприятно и за другите състави в България.

„Тук съм и искам да остана. Никога не се знае какво ще се случи във футбола. Имам договор за още 2 годни. Това бе най-силният ми сезон в Лудогорец. Радвам се за тази награда, която получавам“, започна Кешеру.

„Новият формат на Шампионската лига е сложен, ние не знаем до къде ще стигнем. Като отбор сме показали, че когато играем добре, няма кой да ни спре. Ние сме като влак, пред който няма пречки, като камион, който не се спира пред нищо“, продължи румънският голмайстор.

„Играем и за българските отбори. Колкото по-напред идем, толкова повече тимове ще има в Европа. По-добре е да са повече от 3 отбора, за да гледаме повече тимове от страната в евротурнирие. Борим се да вдигнем коефициентът на страната. Играейки в Европа и другите, те ще стават по-силни, а от там и класата на първенство ще се повиши“, добави нападателят.

Клаудиу Кешеру

източник: LAP.bg


Още новини:

Лудогорец потвърди: Аутуори е новият треньор

Кой е Аутуори и какво е спечелил до сега?

Петричев: Имаме модерен боинг, важно е кой ще го управлява