Генералният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов обяви, че най-късно до края на годината ще излезе официално решение на Спортния арбитражен съд в Лозана /КАС/ за участието на „червените” в евротурнирите. Както е известно през лятото КАС отказа на „армейците” да върне тима в турнира Лига Европа.

Стойчо Стоилов: Манолев си плати за думите срещу Белчев

„ЦСКА продължава да води дело в КАС. Края на декември, началото на януари ще има решение дали ще играем. Мисля, че ние сме си в правото. Трябваше още от лятото да играем в УЕФА. По-скоро мафиотски бяхме извадени от евротурнирите”, призна Стоилов в предаването "Домът на футбола" по DIEMA SPORT.

Дадоха Панчарево и Армията на ЦСКА, временно

Стоилов коментира и наболялата тема около базите на ЦСКА.  

„По принцип съм далеч от търговете за базите. Всеки път се казва едно, а се прави друго. По мое мнение няма как да се дадат базите на друг клуб освен ЦСКА, който играе в Първа лига. Излезе статистика кой отбор се подкрепя повече и това е нашият клуб. Не искам да влизам в спорове за ЦСКА 1948. Не знам какви са техните претенции, но те са смешни. Има закони, които трябва да се спазват, за да се отдават базите. В момента не виждам освен нашият клуб, кой друг трябва да вземе базите. Всяко едно друго решение ще породи ексцесии”, заяви главният мениджър на ЦСКА.