Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга иска през пролетния полусезон да отбележи повече, отколкото вкара през есента и да радва феновете на тима. "Мисля, че работих здраво да постигна добро ниво. Всичко, което трябваше да се направи, го направих и смятам, че успях. Сега продължавам да работя всеки ден с момчетата", каза Каранга в интервю за клубната телевизия на "червените".

Фернандо Каранга коментира, че е положителен фактът, че ЦСКА е срещнал сериозни противници в контролите и заяви, че футболистите са се доближи до играта, която треньорът иска да вижда, но работата продължава и се надява добрите резултати от есенния полусезон да продължат и през пролетта.

"За нас беше добре, че играхме с доста качествени отбори. Доближихме се до това, което иска нашият треньор. Пожелавам на целия тим да продължаваме да работим и да постигаме добри резултати. Трябва да направим всичко възможно да задържим доброто ниво. Мисля, че това е посоката. Не във всеки мач мога да вкарам по три гола, но ще продължавам да работя, за да зарадвам нашите фенове и моя отбор. Имам и нови забавления, когато вкарам гол и вие ще видите. Когато видя нашите фенове, сърцето ми бие по-бързо и искам да ги радвам всеки път, когато съм на терена", сподели още Каранга и продължи:

"Жеферсон е момче с голямо сърце. Подкрепяме се и си помагаме. Той е добър футболист, има още малко за адаптация, но каквото зависи от мен и целият тим, ще му помогнем. Разбира се, че искам да подобря това, което съм направил до тук. Искам да помагам на тима си. Искам да стана шампион с ЦСКА. Това ми е мечтата и сънувам, че искам да стана шампион с ЦСКА. За всички футболисти е важно да постигнем успехи."