Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов даде добра оценка на свършената от отбора работа по време на лагера в Испания. Стоилов разкри, че е възможно да бъде привлечен още един играч, но не на всяка цена, а само ако бъде открит такъв, който ще вдигне нивото на тима.

"Има много положителни неща, които видях по време на подготовката, но се видяха и някои слабости. Тук си говорим с треньорския щаб на какво трябва да наблегнем, за да се отстранят", коментира Стойчо Стоилов в интервю пред клубната телевизия на ЦСКА.

"В последният мач се видя умора в отбора, натрупана от тежкия лагер в Испания. Но мисля, че оценката е положителна за работата свършена досега. От мачовете със Спартак Москва и Динамо Киев сме доволни, обаче когато завалят похвали, не съм доволен от реакцията на самите играчи. Видя се отпускане. Имаше и умора, да, но това не би трябвало да повлиява на самата игра. Имаше малко отпускане и вирване на носовете. Това е работа вече на старши треньора преди шампионата футболистите да са здравостъпили на земята. Всяка победа носи самочувствие, но то да бъде подплатено на терена. Със стилът, който практикува ЦСКА и старши треньорът Стамен Белчев не би трябвало да имаме проблеми и в България. Имаме контрол над топката, владеем добро топката и това до голяма степен ще ни даде предимство срещу сгъстените защити в България", заяви още Стоилов.

"Има още какво да се желае от новите играчи. От някои сме доволни, но други по-бавно се адаптират явно. Там вече треньорите ще им обяснят на самите играчи какво искат от тях. Селекцията при нас винаги е отворен процес, така че до края на трансферния прозорец има доста време, така че да привлечем някой играч, който ще ни вдигне класата. Не е на всяка цена, но ако се отвори възможност, такъв играч ще бъде привлечен", каза главният мениджър на "червените".

"Моите очаквания са, че ударите под кръста няма да престанат. Винаги ще има такива, но ние трябва да гледаме нашия отбор да расте. Ако играем добре, мисля, че трудно ще ни спрат други фактори. Да, несъмнено, когато има лек спад в отбора, тогава ще си проличи класата. Тогава тези фактори могат да окажат влияние, но аз се надявам да вдигнем още класата. Битката при всички случаи ще е много сериозна, но ние гледаме нашия отбор да вдига нивото, а другото ще дойде от само себе си. Очаквам наистина да вдигнем още нивото. Очаквам много по-добро лице в шампионата. Това ще стане само с последователност в действията на отбора. С търпение и професионализма на играчите. От тях зависи всичко. Постоянството е най-важно във футбола", сподели Стойчо Стоилов, а за предстоящите двубои с Левски, коментира:

"Очаквам да излезем крайни победители, но това зависи изключително много от професонализма на нашите играчи, от отношението им към тренировъчния процес и начина им на живот."

"Не само съм оптимист, но вече и покритие от самата игра на отбора и качествените футболисти, които са събрани. Въпросът е да направят поредни победи и да има постоянство. Това е ключът към успеха във футбола. Да държат едно постоянно ниво до края на шампионата", завърши Стоилов.