"Спокойно мога да кажа, че надградихме на предишното положение, на което бяхме. Мисля, че свършихме добра работа. Винаги може още и ще се стараем по време на сезона да надграждаме и да изпълним заветната цел. Полезни контроли направихме. С такива силни отбори да играеш. Показахме добри игри и резултатите не са лоши за нас. Това ни вдига самочувствието, което е важно на терена.Виждаме на какво игрово ниво сме. Там може да видиш на какво ниво си - срещу топ отбори, отколкото срещу някои, да не обиждам българските отбори, но не може да видиш на какво ниво си", сподели футболистът на ЦСКА Николай Бодуров след лагера в Испания пред клубната телевизия на "червените".

"В първия мач мисля, че играхме добре срещу китайския тим, а в последния мач не толкова. Психически умората беше по-голямо, отколкото физически преди да си ходиш. Като цяло изиграхме добри мачове. Пазим си головете за първенството надявам се", каза още Бодуров и продължи:

"Гледам да помогам на младите. Младите момчета имат качества и се стараят. Влагат се много. Знам, че е трудно да свикнеш в началото. Мисля, че влизат във форма. Чака ги голямо бъдеще. От това, което виждам мисля, че новите футболисти са добри и ще помогнат на отбора. Напуснаха ни добри футболисти, но и взехме добре. Мисля, че отборът все още не е това, което трябва, защото трябва и адаптация. Но няма да имаме проблеми в това отношение."

"Очаквам да продължим както завършихме. Така да продължим, но не на приливи и отливи, а да държим високо ниво. Знаете борим се за титлата с Лудогорец. Те са добър отбор. Ако си позволяваме спадове във формата, няма как да станем шампиони.Това ни е ясно и затова трябва да държим високо ниво. За Купата знаете двата мача с Левски, това е Божа работа. Ние се хвърляме във всеки мач. Един отбор показва, че е класен, когато играе слабо и взима мачовете. Доказахме, че можем да имаме такива ситуации. Определено има характер отборът", заяви още Николай Бодуров.

"Иска ми се да вярвам, че всичко ще се реши на терена и да няма задкулисни игри или удари под кръста. Просто нека всичко се реши на терена и по-добрият да стане шампион, и да вземе Купата. Но не да има задкулисни игри и да се играе със съдии или разни такива. Не мисля, че съдиите са на това ниво, на което трябва да са, но не искам да вярвам, че всичко е поръчково. Вярвам, че и те са хора, и те грешат. Надявам се през вторият полусезон да не е като първия. Да са по-добри. И, който е по-добър, той да спечели", завърши футболистът на ЦСКА.