Легендата на ЦСКА Димитър Пенев изненада привърженик на "червените", който е закупил ВИП билети за юбилея на 5 май. Навръх 70-ата годишнина на Националния стадион "Васил Левски" ЦСКА приема Лудогорец в мач от 33-ия кръг на Първа лига, който ще започне в 20:00 часа.

Стойчо Младенов: ЦСКА е религия, най-голямата марка на българския спорт

Два часа по-рано - в 18:00, започва празникът на стадиона, по време на който феновете ще станат свидетели на грандиозно шоу.

Димитър Ганев е фен на ЦСКА още от дете. Той закупи ВИП билети за цялото си семейство, а в замяна получи луксозни подаръци от клуба в знак на благодарност.

"Реших да си закупя ВИП билети, защото ми хареса инициативата на клуба, че постъпленията от тях ще отидат за направата на нов терен на базата в Панчарево, който ще бъде използван от юношите на ЦСКА. Те са бъдещето на нашия клуб и съм щастлив, че мога да дам своя принос за тяхното развитие", сподели развълнуваният фен пред официалния сайт на "армейците" CSKA.BG. 

Фенове и ръководство на ЦСКА организират изложба за юбилея

"Призовавам всички привърженици, които имат възможност, да помагат на любимия клуб, за да се върне възможно най скоро там, където му е мястото - на върха", заяви Димитър Пенев.