Един от популярните и обичани български актьори - Христо Гърбов, който е отявлен привърженик на ЦСКА, призова червената общост да дойде на Националния стадион навръх 70-годишния юбилей на клуба.

"Аз съм един от най-големите фенове на ЦСКА, може би за себе си съм най-големият фен. Това е изключителен отбор, фен съм му още откакто телевизорите бяха черно-бели и до ден днешен съм му фен. В нашето семейство всички сме от ЦСКА. Не знам дали се представих, казвам се Христо Гърбов, актьор", започна Гърбов.

"При гола на Десподов срещу Лудогорец за Купата така съм скочил, че жена ми дойде да ме попита дали ми е лошо, дали има земетресение. Не мога си сдържам емоциите, свързани с ЦСКА. Обръщам се към всички фенове - да напълним Националния стадион и да бъдем с отбора, да му пожелаем да излезе от тая криза и да ни радва само с успехи", сподели още Христо Гърбов пред клубната телевизия. 

"Червените" ще честват своя голям празник на 5 май в двубоя с Лудогорец. Срещата е на Националния стадион от 20.00 часа и ще може да бъде следена с Gong.bg, GONG PLAY, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.