По повод честванията на 70-годишния юбилей на ЦСКА, фракциите USF & RED DOGS, съвместно с Фен Клуб "Сектор Г" и ръководството на футболния клуб, организират изложба под наслов „Червеният път".

Ето какво написаха още на официалния сайт на тима:

"Събитието ще се състои при свободен вход от 4 до 6 май (петък - неделя) във ВИП залата на стадион „Българска армия", като официалното откриване ще е в петък (4 май) от 12:00 часа. На него ще присъстват Димитър Пенев, Димитър Якимов, Аспарух Никодимов, Георги Велинов, още легенди на ЦСКА, както и играчи от първия отбор.

По време на изложбата ще бъдат показани оригинални екипи на футболисти, играли и защитавали цветовете на ЦСКА от 1948 година до днес. Специално внимание е отделено на легендата на българския футбол Христо Стоичков. В изложбата е обособена спортна секция и също така може да се види уникална колекция от всички програми и флагчета през тези славни 70 години.

Приканваме всички армейци да минат по Червения път по време на предстоящите празненства и да се докоснат до магията на нашия клуб, защото... ВСИЧКИ НИЕ СМЕ ЦСКА!

Залата ще бъде отворена за посещения в следния график:
- Петък: 12:00 - 20:00 часа
- Събота и неделя: 10:00 - 16:00 часа

ВХОД СВОБОДЕН!

ВЗЕМИ СВОЯТА ЮБИЛЕЙНА ФЛАНЕЛКА ОТТУК.

ВЗЕМИ СВОЯ БИЛЕТ ЗА ЮБИЛЕЯ ОТТУК.

ДА НАПЪЛНИМ НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН НА 5 МАЙ!

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!"