Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков преди началото на зимната подготовка. Той добави, че разградчаните имат сили да победят и Милан в Лига Европа.

Петричев: Настоящото ръководство на БФС си върши добре работата

"Все още не сме гледали (детайлно) Милан, но сме наясно, че това е силен отбор. Ако покажем това, което можем, нищо не се знае в мачовете срещу тях", заяви полузащитникът на Лудогорец.

"Засега изглежда, че шампионатът ще бъде интересен и се надявам да бъде така. Аз обаче познавам силата на нашия отбор. Може да прозвучи нескромно, но ако бъдем концентрирани, ще бъдем шампиони. Без да подценявам конкуренцията, защото има добри отбори, които се подсилват допълнително. Нашият отбор обаче все още е над другите", добави той.

Междувременно, изпълнителят директор Ангел Петричев съобщи, че Дяков е получил предложение за нов договор и двете страни преговарят: "Лудогорец има шампионско ДНК и Светльо Дяков е един от футболистите, които го носят. Той има предложен нов договор".

Херо: Никой не ми е поставял задача да отстраним Милан, нямам нужда от нови

След края на пресконференцията Дяков получи специален подарък - фланелка, подписана от легендата на Милан Франко Барези.