Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру заяви, че не знае какво точно е неговото положение в отбора. Той призна, че е разговарял със старши треньора на Кайзериспор Мариус Шумудика и не отрече за възможността да продължи кариерата си в турския отбор.

“Разговарях с Мариус Шумудика преди Нова Година. Имам хубаво чувство. Видях неговото интервю, в което говори за мен и съм щастлив“, коментира Кешеру в интервю за „Digi Sport “. 

„Не знам какво точно е моето положение в Лудогорец. Очаквам да имам разговори в следващите дни и да има някакво развитие. Не обичам моментите, в които се намирам в последните месеци на моите договори. До края на януари трябва да взема решение“, добави нападателят.  

„Със сигурност Кайзериспор е опция пред мен. Обаждането на Шумудика значи много за мен. Аз обичам да разговарям с моя треньор и да знам какво мисли той за мен. Аз не обичам да отивам в отбор без да съм се посъветвал с него“, каза още румънският футболист. 

В същото време според информацията на „Yeniasir“, от Акхисарспор са отправили оферта към Лудогорец за Кешеру, която е на стойност 450 хиляди евро.

Турският клуб е предложил договор за година и половина на румънския нападател и заплата от 900 хиляди евро на сезон.

Кешеру с високи амбиции за 2018 година

Още един турски тим се нареди за Кешеру