ЦСКА пусна в продажба абонаментните карти за сезон 2018/19. Феновете на „армейците” могат да заявят пропуските си в административния корпус на стадион „Българска Армия” във всеки делничен ден от 09.00 до 17.00 часа. Заплатилите до 29 юни ще си получат пропуските на 2 юли.

Цените на абонаментните карти са:

Сектор „А” – 290 лева

Сектор „В” – 180 лева

Сектор „Г” – 90 лева

ВИП ложа – 2000 лева

Абонаментните карти дават право на посещение на всички домакински мачове на „червените” за Първа лига и Купата на България. Те важат и за домакинствата на националния стадион „Васил Левски”. Картодържателите ще имат предимство при закупуването на билети за европейските клубни турнири, в които „армейците” стартират участието си от юли. Друго предимство ще бъде, че билетите ще бъдат с 10% намаление от редовната им цена, както и същият процент намаление в официалния магазин на ЦСКА.

От новия сезон, от ЦСКА, пускат и пакетни абонаменти за семейства в сектор „В”. ". При удостоверяване на роднинска връзка, за първата закупена карта ще се заплаща цялата сума, при втора закупена карта, фенът ще получи 25% отстъпка, а при трета карта за член на семейството за сектор "В" ще трябва да бъдат платени само 50% от стойността на абонаментната карта. Деца между 14 и 18 години ще могат да си закупят карта за сектор "В" на стойност 100 лева, а ако тя е част от семеен пакет, тя ще трябва да заплатят съответно 75 лева или 50 лева.