ЦСКА направи най-голмия си трансферен удар до момента с привличането на универсалния защитник Борис Секулич. Роденият в Сърбия футболист е изиграл два мача за националния отбор на Словакия и идва от вицшампиона на страната Слован Братислава. 

"Наистина много бързо се разви трансферът ми. Но не си мислете, че приех първата оферта, която е дошла при мен. Имах няколко алтернативи, но се спрях на тази. Причината е, че съм близо до Белград, до родния си дом."

"Но и не само това. Казаха ми, че има голямо дерби, че се борим с Лудогорец за титлата, който е хегемонът там. И не на последно място - София е мого красив град", сподели Секулич и говори по темата с новия треньор Нестор Ел Маестро, с когото бяха противници по терените в Словакия. 

"Не съм си говорил с него, не ме е убеждавал той да дойда. Предполагам, че е казал на ръководството за качествата ми. След като подписах, само ми се обади да ме поздрави и да ми каже, че се радва да работим заедно. Миналата година бяхме противници, но това е футболът, сега двамата заедно ще дърпаме въжето от нашата страна", сподели Секулич.