Най-новото попълнение на Лудогорец – Антон Недялков даде кратко интервю за DIEMA SPORT, след като финализира трансфера си тима на българския шампион. Бившият бранител на ЦСКА напусна американския ФК Далас, за да подпише с тима от Разград.

„Доколкото знам, двата клуба са стигнали до разговори, с мен никой не е разговарял. И накрая, след като са стигнали до съгласие, стигнаха и до мен нещата. Съгласих се, защото съм си вкъщи, а и мога да играя в Шампионската лига. Първо съм професионалист и щом съм тук, искам да се развивам, да вървя нагоре и да играя голям футбол. Има много добри футболисти в отбора, ще стигнем много далеч с този състав. Поне се надявам да е така“, коментира Недялков, който вече е в базата на Лудогорец в Австрия, където тимът се готви.

„Добре е за мен конкуренцията с Натанаел, това означава, че ще се доказвам всеки ден. Мисля, че оставих добри впечатления на феновете и стадиона, не съм направил лоши неща и сега да ме обвиняват, че съм най-лошият и съм предател. Всеки мач за ЦСКА съм се раздавал и мисля, че съм се доказал“, сподели още бранителят.

„Запознахме се за кратко с Аутуори, ще се запознаем по-обстойно в следващия ден. Знам, че е голямо име във футбола, постигнал е успехи. Още не съм максимално готов, но мисля, че в следващите две седмици ще бъда готов да помогна на отбора.“

„В Америка е тотално различно от България и Европа като футбол. Хората са възпитани, отборите са качествени, на моменти се играе малко бавно. Мисля, че и там оставих добри впечатления. Въпросът е, че явно са преценили да се разделят с мен, а аз нямам нищо против“, завърши Антон Недялков.

Още по темата:

Лудогорец с трансферен удар

Разкриха защот Недялков е отишъл в Лудогорец