ЦСКА е отправил официална покана към бившия си наставник Стамен Белчев да се завърне начело на отбора. Името на специалиста се завъртя като вариант за треньорския пост малко преди той да изведе отбора на Арда в баражите за влизане в Първа лига и съвсем нормално тогава нямаше как да даде отговор. 

След като успя да класира тима от Кърджали за историческо първо участие в елита, ръководството му предложи да остане. Но работата му явно е била оценена и от бившия му клуб, който също го е поканил да се завърне, съобщава вестник "Тема Спорт". 

Специалистът от Хасково е имал среща с една от водещите фигури в ръководството на "червените" и се очаква да даде отговора си скоро. Офертата е била различна от първоначалните очаквания, които бяха Белчев да води тима в тандем с Люпко Петрович. Ако се върне, той ще има пълната отговорност, а сърбинът няма да е в щаба му. 

Другият вариант пред "червените", ако хасковлията откаже, ще е свързан именно със 72-годишния Петрович. Той беше начело на тима в последните четири кръга от изминалия сезон, а активно му помагаше Добри Митов. В триото начело беше и Димитър Пенев. 

Сега тази конфигурация може да се запази при отрицателен отговор на Белчев. Водещата фигура в такъв треньорски щаб съвсем естествено би била за европейския клубен шампион с Цървена звезда от 1991 г.